Vi grillade i går kväll. Vi har en traditionell uppdelning av arbetsuppgifterna enligt kön när det gäller grillning, jag fixar köttet och min fru fixar allt annat (som oftast är betydligt mer). Tyvärr har vi en liknande uppdelningen när det gäller övrig matlagning också, d.v.s. min fru lagar den mesta av maten. Innan jag blev sjuk så var det dock jag som stod för merparten av matlagningen (och tyckte det var väldigt roligt).

grill_2_raddig_aMedan jag stod och passade grillen, både så att köttet inte skulle brännas och så att den inte skulle välta, tittade jag på den vackra omgivningen. I väster finns vår lilla ”Rävingeslätt” och Bårarpsbergenvy_funten_a och i öster vår enkla men fina trädgård med fårhuset i bakgrunden.

tradgard_1_funten_29juni14_aI går njöt jag av att se idyllen runt mig men allt för ofta lyckas den (trädgårdsdelen) ge mig ångest och stressa mig oerhört med måsten och borden. Det är verkligen synd att förstöra något vackert med såna negativa tankar.

Var vänlig följ och gilla: