Vi fick nästan hem datorn i dag. De ringde från datorfirman (Telium) vid lunchtid och sa att den var lagad. Vi tänkte hämta hem den under eftermiddagen, blev lite sena men trodde vi hade gott om tid ända tills vi kvart i fem kom på att Telium stänger fem och inte sex (det tar 20 minuter för oss att köra in till Halmstad). Vi ringde för att kolla om det var ok att vi kom 17.05. Det var det inte.

Det var inte värt att riskera livet (på mig och medtrafikanterna) genom att idiotköra till Halmstad bara för en dator så vi får klara oss utan den i helgen. Jag tycker dock att Telium hade kunnat bjuda på fem minuter.

stampede_aTalesättet “man saknar inte kon förrän båset är tomt” stämmer verkligen. När vi inte har datorn hemma så blir det tydligt hur mycket vi (mest jag) använder den. Man kan ju blogga, surfa och lyssna på musik på iPaden också (har ni hört….) men jag är inte riktigt vän med den.

Jag lämnade in äpplen för mustning i förmiddags. Vi mustar våra äpplen på “Äppelgården” i Slöinge. I år sa de att våraapple_20140829_a äpplen var på gränsen till för mjuka (de sätter igen pressen) men de skulle prova att musta. Går allt bra så kan jag hämta några färdiga bag-in-box nästa vecka.

När jag ändå var i Slöinge så var jag in på Lettlandshjälpen (som brukligt är) men i dag gick jag även in till antikaffären som ligger i närheten. Jag hittade inget spännande på Lettlandshjälpen men på antikaffären hade de ett äldre, rejält, paraply med trästomme och läderklädd krycka. Jag funderade på att köpa det men var för snål.

Jag var förbi Kupan i Falkenberg också men det blev inget handlat där heller. De hade dock en snygg grön kavaj i ull-/kashmerblandning men jag har redan för många gröna kavajer så den fick hänga kvar och förhoppningsvis bli någon annans fynd.

Ingen träning i dag (och inte i går eller i förrgår heller) på grund av att jag har en infektion i kroppen. Har lite ont i halsen och känner av bihålorna. Jag tränade förmodligen lite för hårt i Varberg förra veckan.

Var vänlig följ och gilla: