Idag har jag haft god lust att lägga ut ungarna på Blocket.blocket_a De har varit överjävliga. Bråk, skrik, gnäll, “det var han som började”, “han har min legobit”, “jag skulle sitta i fåtöljen”. Den enda stund på dagen som var lugn var de två timmar på eftermiddagen då vi tittade på Harry Potter. Jag vet inte riktigt hur man ska hantera sånt där. Det blir ofta hot om att de inte får nåt lördagsgodis. Idag fick de inget lördagsgodis. Hjälpte det? Nä.

Sen kan de ju vara fantastiskt gulliga. Äldsta killen frågade mig om jag visste vad det bästa med att vara hos mormor var. Det visste jag inte. “När jag kliver av tåget och du är där och möter mig och vi kramas!”. Vad säger man? Man känner sig otroligt glad i varje fall.

Minstingen åker till mormor på måndag (hon kommer ner och hämtar honom). Han stannar till jul och då byter han och storebror. Det blir ett par veckor med bara ett barn hemma – det är en enorm skillnad. Att få slippa det ständiga bråket och att de retas med varandra. Det är så skönt, ett tag, sen vill man ha båda hemma igen.

Var vänlig följ och gilla: