Äldsta pojken var på sitt första disco i kväll.discokula_a Mellan 17 och 19 släppte han loss på Medborgarhuset i Getinge.saturday_night_fever_a Han verkar ha haft väldigt roligt. Det mest bestående intrycket tror jag var popcornen med jordnötssmak. Lite konstigt känns det att blivit så stor att han börjat gå på disco. Det är långt kvar till techno-helvetet på Ibiza men ändå.

7.30 inställde vi oss på dagis för luciatåg. De kör envetet sitt luciafirande utomhus men i år var det i varje fall plusgrader. Det går inte att komma ifrån att små barn i luciatåg är oerhört gulliga. De har väldigt svårt att fokusera på sjungandet, allt runt omkring är så spännande. Minsta pojken var en mycket bylsig tomte. Han hade tomtekläder utanpå overallen. Han hade en uppsättning under också.

Jag har haft en dag när jag inte orkat göra nåt. Allt har tagit en väldig tid och ändå bara blivit halvfärdigt. Har försökt surfa, sy, se på film, träna och städa men inte lyckats med nåt. Det blir en negativ spiral. Jag orkar inte göra nåt och jag får ångest för att jag inte orkar och eftersom jag har ångest orkar jag inte ta tag i nåt.

Det mest positiva på hela dagen, bortsett från känslan att köra sonen till discot, har varit skräpposten jag fått på bloggen. Ett av mina inlägg, “Strachan & co Ltd” fångar upp en kopiös mängd skräppost. Det är text som berömmer bloggen men samtidigt länkar till nåt de vill sälja. Hur kan man motstå smicker som:

Thanks for sharing excellent informations. Your web-site is so cool. I’m impressed by the details that you’ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and just couldn’t come across. What a perfect website.

Det får inte mig att besöka hemsidan som är länkad till kommentaren men jag tycker det är charmigt på nåt sätt och kan därför inte förmå mig till att ta bort inlägget som fångar upp allt skräp.

 

Var vänlig följ och gilla: