Dagens övningar har bl.a. omfattat att inte vara med min fru på ett möte som rör vår ekonomi, ett besök på Berte museum och en snabbvisit på SIA.

Istället för att vara på mötet tillsammans med min fru så stack jag ut och sprang. Idag hann jag inte undan regnet men jag klarade mig precis från åskan och blixtarna. Det är fascinerande vad vädret kan göra för löphastigheten, några blixtar på håll och jag tog längre steg, oftare.

Efter löpningen och några ronder på säcken så åkte jag till Berte museum med min syster och hennes son. De har väldigt mycket prylar där men det var traktorerna som var mest intressanta idag.berte_uppifran_a Efter Berte så var vi in en sväng på SIA. Jag gick därifrån med fem liter kakdegsglass under armen.sia_kakdeg_a Jag hoppas den är god…

 

 

 

 

 

 

 

Under eftermiddagen har pojkarna hoppat ihop lite tid till tidbanken. Idag gick det nästan helt utan sammanstötningar. De som inträffadebarnen_hoppar_2_20140812_a var i varje fall av den mildare sorten

För några dagar sen skickade min pappa några foton på mig när jag var liten. Jag har uppenbarligen alltid sett bister ut på kort, särskilt med hatt.

johan_liten_hatt_bister_ajohan_selfie_med_hatt_a_bloggstafetten_liten

Var vänlig följ och gilla: