Då två senaste måndagarna har jag mått väldigt dåligt fysiskt sett, haft influensakänningar men repat mig när jag sovit ordentligt en natt eller två. Jag har inga marginaler och det känns som om jag halkar efter i sovandet under helgerna och sen blir sjuk på måndagen. Jag ska fundera på om vi kan ändra upplägget kommande helg så att jag inte går ner mig helt.

Igår var jag för snål för att inte sticka ut och springa…. Det blåste en del på förmiddagen men min plan var ändå att springa en sväng vid 15-tiden så när jag ätit lunch tog jag en tablett oxikodon för att revbenet inte skulle göra så ont när jag tränade. När det blev dags att ge sig iväg så hade det börjat regna, löpning i stark blåst och regn är ingen höjdare men jag gav mig ändå ut för jag ville utnyttja tabletten jag tagit. Morfintabletterna är för värdefulla för att tas och inte sen träna.

Idag hade jag ett ärende till Falkenberg så då passade jag på att också svänga inom Röda Korset där. Det resulterade i två bälten till mig och en film till 16-åringen. Jag försöker främja hans politiska och historiska kunskapsutveckling genom att få honom att se relevanta filmer. Just nu håller han t.ex. på att se ”Dödens fält”, alla som är intresserade av samtidshistoria bör ha sett den. Jag tycker inte att ”The last king of Scotland” är en lika viktig film att ha sett men den ger en del kunskap om Östafrikas post-koloniala historia, utöver att vara en bra spelfilm.

Till Falkenberg så körde jag hårt med manchester – byxor, väst och kavaj! Första gången jag helhjärtat burit en sån utstyrsel. Jag har ingen huvudbonad i manchester (lika bra det) så det fick bli tweed på skulten.

Var vänlig följ och gilla: