När jag skulle ut och springa i förmiddags så upptäckte jag att det var fem glador som seglade ovanför gården. De cirklade rätt högt upp så jag tror inte de spanade efter våra höns, det verkade mer som nån sorts social samvaro. Jagglador_hemma_1_detaljerad_a_500 fotograferade dem men på det enda kort där man faktiskt kan se att det är glador (på en av dem)glador_hemma_1_150 så fick jag bara med tre.

Hönsen höll sig inomhus nästan hela dagen så nån av gladorna kanske gjorde en ”fly-by” och fick hönsen att tycka att det var säkrast inomhus idag. Vid femtiden vågade sig dock tuppen och några höns ut. Gladorna var fortfarande i närheten men de flög då lågt över de tröskade fälten. De letade efter andra byten än höns.

Vid halv tvåtiden i dag så hämtade jag sjuåringen vid tåget. Mormor åkte ner med honom till Falkenbergfalkenbergs_station_a där jag mötte upp. Sen tog hon nästa tåg norrut igen. Min syster och systerson kom med tåget några timmar senare så det blev två vändor till stationen i Falkenberg idag.

Sönerna var glada att se varandra och de uttryckte den glädjen med lek och skrik. Efter en stund blev det även lite gråt.

Var vänlig följ och gilla: