I eftermiddags så var jag till vårdcentralen med mitt utslag och läkaren där trodde att det var borrelia, så det blir penicillin i tio dagar.borrelia_penicillin_a Jag har varit väldigt trött johan_lila_20150727_2_aidag men jag är osäker på om det är på grund av borrelia, att jag är psykiskt trött eller hypokondri.

Även om turen till vårdcentralen inte var så positiv så gav den ändå mig en orsak att klä upp mig lite. Jag körde med lila som tema och kunde därför passa på att inviga (ännu) en lila slips som jag köpte för nån vecka sen. Man kan aldrig ha för många lila slipsar.johan_selfie_slips_20150727_a

Igår fick jag träna på att låta saker på bloggen vara ”tillräckligt bra”. Vi hade problem med internetuppkopplingen igen (det har vi ofta när det regnar mycket, leverantören skyller på dåliga kopparkablar). Eftersom uppkopplingen var borta långa stunder så vågade jag inte ”mickla” med bilder och layout som jag hade velat. Det viktigaste var att få ut inlägget. Sen när uppkopplingen blev lite stabilare så låg texten redan ute och då lät jag den vara som den var, just för att träna på ”tillräckligt bra”.

Sexåringen varmlimmade i går, han gjorde bl.a. den här fräcka ormen.orm_blomkruka_a Jag tycker sonen är en virtuos med varmlimspistolen. Det är nog hans käraste ägodel.

up_the_rebelsNi som inte följer de irländska sporterna har förmodligen missat att det var en svart helg för mitt lag, Cork. De blev utslagna i både hurlingen och den gaeliska fotbollen. ”The Rebels” får ta nya tag och sikta på nästa säsong.

 

hurling_cork_a gaelic_fotball_cork_2a

 

https://www.youtube.com/watch?v=k35DkFBKEeA

 

 

Var vänlig följ och gilla: