Betinget för idag var att lava ved på förmiddagen och klippa gräset på eftermiddagen. Jag klarade av det jag föresatt mig att göra men jag var ändå inte riktigt nöjd (är någon förvånad?) eftersom jag hade hoppats orka lava lite mer än jag faktiskt gjorde. Det går segt med veden nu, det mesta är lavat men det som är kvar är drygt.

Eftermiddagens gräsklippningen var omfattande (baksida, framsida, hos grannen och hästhagen) och tog drygt två timmar. Det är tyvärr så att jag tycker att det är lite ansträngande att klippa gräset fast vi har åkklippare. Det är inte fysiskt strängt utan det är det faktum att jag måste vara fokuserad hela tiden som är jobbigt. Våra gräsmattor är både oregelbundna och steniga (jag har kört sönder knivarna i klippaggregatet en gång) så jag måste vara alert hela tiden och det tar på mig.

Betty fick givetvis vara inne medan jag klippte gräset och när jag släppte ut henne så fick hon glädjefnatt, ett fnatt som förstärktes när hon upptäckte yngsta sonen i trädgården.Till sist två lite oskarpa fåglar som Betty och jag såg under förmiddagens promenad.

Var vänlig följ och gilla: