Dagens i-landsproblem för mig är att användandet av boots komplicerar klädvalet. Det lägger nämligen till en parameter i valet av kläder, nämligen byxornas benvidd. Har man för smala byxor till boots så riskerar stövelskaften att göra nederdelen av byxbenen fyrkantiga.boots_smala_byxor_a Och det vill man inte. Jag har bara ett par boots som funkar med de smalare av mina byxor så eftersom jag inte vill använda samma plagg, eller boots, två dagar på raken så får jag pussla lite. Livet är tufft ibland. 🙂

I dag hade jag inte lust att göra några ”borden” och ”måsten” fast jag hade ett par som var lite angelägna, t.ex. att klippa gräset, fixa stängslet i en av beteshagarna och köpa stängselstolpar. Jag ville helst bara cykla en sväng, slå lite på säcken och sen fippla med bloggen.

Under morgonen så förberedde jag saker till dagens inlägg bl.a. så filmade jag hönsen när de fick matrester och kunde då konstatera att de gillar bananer.

Jag filmade också en kort snutt i trädgården för att försöka visa äppelträdens prakt just nu. Det går fort så här års, är jag inte uppmärksam så går jag miste om mycket av det som gör vår gård till den fantastiska plats den är. Filmen blev tyvärr lite kornig, det kan bero på att det inte var tillräckligt ljust ute jag filmade vid 06.30.

Jag fotade även de två unghästar som kommit hit för att gå på bete under sommaren.hastar_bete_20150522_a Just nu är de i hagen närmast huset och jag tycker att det ger en hög trivselfaktor att kunna se hästar från matrumsfönstret.

Jag fick problem när jag skulle flytta det jag filmat från videokameran till datorn. Det krävdes tre telefonsamtal till min fru innan jag fick det att funka och då var jag superstressad. När saker strular sådär för mig så kan jag fastna i ett läge där jag MÅSTE få det att funka innan jag kan göra nåt annat. Det spelar ingen roll att tiden går och att det finns angelägnare saker att göra. Det måste funka! Till slut fick jag ordning på videofilmerna och datorn men dagens tidsschema blev rejält förskjutet.

På grund av strulet under förmiddagen riskerar eftermiddagen att bli hektisk. Jag måste klippa gräset i dag. Det stressar mig nu men kommer jag bara upp på klipparen grasklippare_3_aoch får STIL i P1 eller P3 Dokumentär i öronen så kommer jag tycka att klippningen är avslappnande. Förutom att klippa gräset så måste jag också hämta sonen på fritids tidigt eftersom han ska på disco klockan 16. Efter discot ska hela familjen iväg och grilla korv grillkorv_bacon_ost_amed åttaåringens klass. Det kan bli en social prövning, eller en stärkande övning, beroende hur man ser på det.

Var vänlig följ och gilla: