Igår hade jag plötsligt en massa dubbelknäppta kritstrecksrandiga kostymer i mitt Instagramflöde. Det fick mig att komma ihåg att jag har just en sån kostym hängandes i princip oanvänd. Tror jag använt den en gång sen jag köpte den 2014 (den andra januari närmare bestämt – kollade upp det här på bloggen). Jag tog på mig kostymen och kopierade stylingen från ett Insta-inlägg från Stenströms.

 

När jag höll på med min dubbelknäppta kostym så kom jag att tänka på fotot där en cigarrökande Churchill håller en k-pist klädd i en randig kostym (enkelknäppt). Eftersom jag har en liknande kostym så jag replikerade jag det fotot också. Jag har dock varken cigarr eller maskingevär men det löste sig med en pipa och ett av ungarnas nerf-vapen. Tyvärr ligger kragen inte som den ska på fotona men jag iddes inte ta om bilderna bara för det. Jag var på väg men så bestämde jag mig för att låta det vara och ta det som träning i att låta saker vara ”Good enough” som min terapeut brukade säga.Idag hade jag en tid inne på psykiatrin men jag ställde in den på grund av vädret, blåst och snö. Var dock tvungen att skjutsa 17-åringen till bussen i morse och som tur var kom vi iväg i tid för det gick inte att köra fort. Gårdagens väder var helt annorlunda, kallt och soligt så jag fotade en del under hundpromenaderna. Haren på fotot nedan kände Sigge lukten av men han såg den aldrig, Sigge var mycket uppjagad och konfunderad när Jösse passerade.Häromdagen la jag ut några bilder på ett för mig nytt piercingforum på Reddit, ”Piercingstyle”. I den mån jag lägger ut piercingrelaterade saker på Reddit så har jag lagt de på ”Piercings” men mitt senaste inlägg där blev nedtaget eftersom fotona visade för mycket av mig – de skulle ha fokuserat mer på piercingarna. Det har policyn på det forumet att allt på bilder ska fokuseras på piercingarna och inget på det sammanhang de bärs i. Jag tycker det är superkorkat att ha det så, för att kunna bedöma om en piercing ser bra, eller dålig, ut måste man ha koll på hela människan som bär den. Det som ser bra ut på person kan se förskräckligt ut på nån annan, beroende på hur de klär sig etc.. Jag har försökt initiera diskussioner kring det här på forumet men de inläggen har tagits ner på direkten så nu testade jag istället ett annat forum och där gick det bra.

 

Inlägget har mottagits väl, fått 3600 lajks och delats över 500 gånger. Båda är nya rekord för mig. I en av kommentarerna kallade nån min stil för ”Dapper with an edge” och det tycker jag stämmer väldigt bra så från och med nu heter min stil det.

Var vänlig följ och gilla: