De höll i nästan 30 år

Hösten 1988 hade jag nyss tagit studenten och jobbade på långvården och hade börjat spara pengar inför en kommande långresa i Europa. Även om jag var sparsam med pengarna så kostade jag på mig ett par glasögon, faktiskt det första paret jag köpte för egna pengar. Valet föll på ett par runda med en praktisk böj bakom örat som gjorde att de nästan alltid satt kvar, oberoende av vad jag gjorde. Jag har bytt glasögon många gånger sen dess men jag har hela tiden fortsatt att använda de runda eftersom de var så praktiska och stryktåliga. Vid sidan av att fungera som mina vardagsglasögon så har de varit mina träningsglasögon, stallglasögon, lek-med-barn-glasögon, vedhuggningsglasögon, renoveringsglasögon och de senaste åren ibland även mina piprökningsglasögon. Tyvärr är den tiden slut nu, igår så gick de av på mitten och även om jag reparerat dem tidigare så tror jag att de denna gång är bortom all räddning.

Nedan finns lite blandade bilder på mig med glasögonen på. Tyvärr saknas det foton för åren 1988-90, jag blev visserligen fotograferad då men på grund av sårad stolthet i samband med att ett förhållande tog slut så har jag inte tillgång till de bilderna. Det tidigaste fotot på mig med glasögonen är det översta nedan, det togs 1991 i samband med att jag var med och arrangerade en rockgala i Linköping till förmån för Världsnaturfondens regnskogsprojekt ”Operation djungelvakt”.

 

 

 

Linköping 1991 Vännäsby 1992 – VindelälvsloppetÖstergötland hösten 1992 – Studieresa Alsike, Uppsala våren 1993Stockholm 1994 – Intervjuad av MTV Hälgesta, Sigtuna 1995Bengtskär, Finland 1998Underlund 2003 – Uppfräschning av fårhusetUnderlund 2008 -Trams med äldsta sonenUnderlund 2013 – Renovering i stalletUnderlund 2017 – Firande av ett år som piprökareUnderlund våren 2018 – Vedhuggning

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/de-holl-nastan-30-ar/
Twitter
INSTAGRAM