Vi har haft en fantastiskt fin dag men det luktar ”landet” här idag men det är väl inte så konstigt eftersom gödseltunnorna kört i skytteltrafik på vägen förbi oss. Det har spridits väldigt mycket flytgödsel idag.

Några som vågat sig ut i det vackra vädret var hönorna som har kycklingar (alla kycklingar har klarat sig än så länge). Tyvärr är både kycklingarna och hönorna väldigt skygga så det är svårt att komma nära dem. Nån regnig dag ska jag stänga in hönsen i hönshuset och sätta mig där och röka en pipa så att de vänjer sig lite mer vid mig. De ser mig redan två gånger om dagen, morgon och kväll, men det verkar inte räcka för att de ska vara lugna när jag är i närheten.

Idag var första skoldagen för killarna efter sommaren och jag tror faktiskt att de tyckte det var roligt att börja plugget igen. Äldsta pojken har blivit så stor att han fått ett eget skåp på skolan. Nu när skolan börjat igen och jag får vara ensam hemma på dagarna så hoppas jag att jag ska hitta lite rutiner i tillvaron igen, och att det ska få mig att må lite bättre. Den första skoldagen ägnade jag åt att träna, dammsuga och rengöra tangentbordet till datorn. Jag har ingen ”före”-bild på tangentbordet men jag tycker att det blev en klar förbättring. Det var rätt sunkigt innan eftersom jag inte kan låta bli att spilla kaffe och knäckebrödssmulor på det.

Var vänlig följ och gilla: