Jag har sällan en dålig pipstund när jag sitter ute och röker på kvällarna, de är alla bra och rogivande. Gårdagskvällens pipa var dock alldeles extra go tack vare vädret – det var varmt, regnade och åskade. Jag satt under mitt paraply och hade Betty under/bakom mig, när åskan började komma nära (inom en kilometer) så gick hon dock in men jag satt kvar och mös. Regnet behövdes verkligen för det är torrt nu, gräsmattan har börjat gulna.Igår försökte jag få igång ett viralt inlägg på Instagram och Facebook. Jag sågade lite ved och fick då idén att försöka driva med Putin och hans förkärlek att visa upp sig barbröstad (klicka på fotot så blir texten blir tydligare). Jag tog några bilder och la upp dem som #doingaputin men responsen har varit svag, de har till och med gått sämre än mina vanliga inlägg. Jag tyckte jag var skitrolig men det var jag (som vanligt) ensam om… 🙂

Apropå Instagram så fick Betty ett reklamerbjudande på Insta häromdagen. Om hon blir plåtad och utlagd på Instagram med ett visst företags snusnäsduk på sig så får hon tre näsdukar gratis. Det är ju precis samma erbjudande som jag fått angående piercingsmycken. Det finns tydligen en massa företag därute som skickar ut reklamerbjudanden så fort folk lägger upp bilder inom deras område. Jag har ju inte ens lagt ut några bra Betty-bilder på ett tag.

Idag hämtade jag hem vår nya tvättmaskin. Ungarna, Betty och jag lyfte (med en pirra/säckakärra) först ut den gamla innan vi baxade in den nya. Källaringången är inte helt lättnavigerad, inte källaren heller – dike mitt i golvet, men det gick bra till slut.Nu blommar min favvoblomma i trädgården, Purpurklätten. Vi hade såna runt torpet hustrun och jag hyrde under studietiden och jag tyckte att de var fantastiskt vackra. När vi var relativt nyinflyttade här så provade hustrun att så purpurklätt men de tog sig aldrig men förra våren gjorde hon ett nytt försök och nu gick det bättre. Jag tycker att de är otroligt fina när de blommar!

Var vänlig följ och gilla: