De senaste eftermiddagarna har jag haft väldigt mycket ångest.vincent_sittande_man_a Jag vet inte riktigt vad den beror på, efter lunch dyker den bara upp. Sen kommer den och går i perioder under eftermiddagen. I dag var den extra jobbig, förmodligen för att jag sov väldigt lite i natt. Sent i går kväll fick jag ångest och väldigt jobbiga tankar. Det ledde till att jag inte kunde somna. Till slut, vid 02.30 somnade jag. Att inte få sova ordentligt påverkar en verkligen, idag har jag varit trött, illamående, seg i skallen mm. Jag kan förstå varför britterna använt sig av metoden att inte låta fångar sova i samband med förhör av misstänkta IRA-medlemmar.sleep_deprivation_a CIA använder metoden i USA:s krig mot terrorismen. Efter några dygn vet man förmodligen inte vad som är upp eller ner.

Idag åt jag julmat för första gången i år (förmodligen sista också).julbord_a Jag lunchade med en kompis och vi åt julbuffé (ett enklare julbord). Jag tänker skippa julmaten när jag är ensam i jul. Jag kör på som om det vore vardag och då får det bli vanlig mat.

Efter lunchen skulle jag ner på stan och köpa julklappar. Det gick bara inte. Jag var för trött och seg för att trängas med folk inne i Halmstad. Jag tog en snabb sväng förbi en leksaksaffär i ett köpcentrum i utkanten på Halmstad. In – sucka över att det var mycket folk – hugga två julklappar – betala – sticka därifrån.

Väl hemma tittade jag på film och sydde det sista i linningen på byxorna jag håller på med. Eftersom jag inte tänkte efter före så fick jag sprätta och göra om en del.

Jag höll på att glömma att jag var på julavslutning i skolan i förmiddags. Det var väldigt enkelt och okomplicerat, fika i klassrummet och avtackning av fröken. Barnen har haft en vikarie i höst och hon är inte kvar nästa termin. Hon har varit väldigt populär hos barnen och flera ungar grät när vi bröt upp. Ingen av de grät dock lika mycket som fröken. Hon var verkligen rörd av alla kramar och uppskattning hon fick av barnen.

Förutom några julkort låg det ett brev från Socialförvaltningen i posten idag. På brev från Halmstad kommun kan man se på utsidan vilka som är från Socialförvaltningen. Andra förvaltningar verkar nämligen skriva ut förvaltningsnamnet under loggan med Halmstad kommun. Tanken med att Soc inte gör det är väl att värna integriteten. Det blir ju lite genomskinligt om alla andra förvaltningar gör tvärtom.kuvert_halmstad

Var vänlig följ och gilla: