Hustrun och barnen är med Getinges bowlingklubb till Liseberg idag så jag har haft huset för mig själv. Jag hade lite planer på att göra saker men det enda som är struket på ”Att-göra”-listan är dammsugning. Under förmiddagen så regnade möjligheterna till utomhusaktiviteter bort men på eftermiddagen så har det varit uppehåll och stundtals ganska fint. Trots det så har jag inte fått ”tummen ur” till nåt annat än det här inlägget.

Även om det inte hänt nåt här idag så har de senaste dagarna inte varit händelselösa. I torsdags eftermiddag så var pojkarna till exempel på väg att sätta fyr på mikrovågsugnen när de skulle tina en macka. De glömde sätta mikron på ”Defrost” och körde istället på full effekt och det blev lite för mycket för brödet. Tack och lov så såg de att det var rök i mikron efter några minuter och hann stänga av innan brödet började brinna, mikron luktar dock fortfarande bränt. Nioåringen provsmakade mackan men konstaterade att den var oätlig.

I torsdags så var yngste sonen och jag dessutom på sjukhuset för lite provtagning. Sjukhusbesöket föranleddes inte av sjukdom utan av det faktum att han är med i en studie som följer honom från födseln tills han blir tio. Utöver provtagningen så fick vi också möjlighet att se resultatet från den magnetkameraundersökning han gjorde förra året. Det är lite häftigt att de kan ”fota” hela skelettet så.

Vi har också bokat en semesterresa till Belgrad. När killarna har höstlov i oktober så ska vi flyga ner och hälsa på våra bekanta där. Det blir en budgetsemester med ett lågprisflyg (direktflyg från Sturup) och gratis boende hos våra vänner men det ska väldigt kul att komma iväg och träffa dem igen. Sist vi sågs var i Dublin för två år sen och även om vi håller kontakt via mejl så behöver man träffas ibland för att hålla vänskapen vid liv.

Var vänlig följ och gilla: