Femtonåringens har ju numera plugget inne i Halmstad så han åker buss fram och tillbaka. När han åker hem så brukar han kliva på bussen på en hållplats som ligger mitt emot Myrorna och igår passade han på att smita in i butiken medan han väntade på bussen. Besöket resulterade i ett fantastiskt fynd! Han var dock inte medveten om det förrän jag berättade det för honom – det han köpte var en mörkblå skjorta för 40 spänn. Det fyndiga med skjortan var att den var från Rose & Born, en exklusiv klädbutik som säljer kläder under eget märke. Deras skjortor går för mellan 2000-3500 kronor så sonen gjorde helt klart ett fynd.Idag åkte jag till Falkenberg och hämtade mitt nässmycke i guld och hemkommen igen var jag snabb med att sätta det på plats. Jag har beställt kompletterande guldfärgade smycken till örat och ögonbrynet så snart kan jag ståta med enhetliga smycken i ansiktet. När jag ändå var i Falkenberg så svängde jag inom Kupan och det resulterade i ett par kängor från Haglöfs (150 kronor). Jag köpte visserligen ett par kängor (i samma butik) för ett par veckor sen men de är i nubuck och alltså inte jättebra vid blöta förhållanden. De nyanskaffade kängorna ska klara väta bättre och så kan jag använda nubucken i ”civila” sammanhang istället. Klädmässigt så gick min utstyrsel i blått och orange under utfärden. Jag var så pass nöjd med kläderna att jag använder de till fotot på bloggens startsida.Idag kom hustrun hem från Tyskland och det var skönt att få hem henne för jag börjar bli sliten. Allt har visserligen gått bra här hemma men det frestar på för mig eftersom jag går med anspänning i kroppen hela tiden när jag är ensam med pojkarna.

Var vänlig följ och gilla: