Senaste tiden har jag börjat känna mig stressad över att det är mycket som borde göras här hemma. I morse så skrev jag därför en lista (jag älskar listor!) på allt som jag vill få gjort den närmaste tiden. Som synes blev det en del saker och utöver det som är med på listan så finns ju det dagliga också, träning, hästar ut och in m.m.. För att komma igång med det jag har på min lista så gjorde jag ett grovt schema över dagen och jag lyckades hålla mig någorlunda till det. Som vanligt har jag mest energi på förmiddagen för att sedan snabbt tappa orken efter lunch. När jag var ute i skogen och röjde (röjer fram en rid- och löpslinga) så fick jag nån sorts blodsockerfall och blev alldeles matt och darrig i hela kroppen. Jag fick avbryta röjandet och ta mig hem och äta lite för att sen övergå till punkten ”pipa” på schemat.

När jag satt på gårdsplan och puffade så kom Anticimex för att kolla stationerna med råttgift som finns här. Han från Anticimex undrade förmodligen vad det var för en tomte som satt där i kavaj och hatt med en pipa i högsta hugg.

Jag fattar mig kort idag men avslutar med ett gäng foton från de senaste dagarna.

Var vänlig följ och gilla: