Idag har det varit höstkänsla i vädret större delen av dagen,bararp_gratt_a gråa moln, regn och blåst. En sån där dag då jag helst är inne och gör så lite som möjligt. Hela familjen har nog haft den inställningen för det har inte uträttats så mycket här hemma. Fast, det var kanske inte helt rättvist mot min fru som faktiskt har hunnit med en del trädgårdsarbete. Jag har i varje fall inte uträttat säkert mycket.

Pojkarna höll en ganska låg profil på förmiddagen men efter lunch kom de igång rejält. Vid 15-tiden så var de på väg att knäcka mig med stoj och stök. För att klara mina nerver så blev det akutinsatser med både Theralen och kaffe (ransoneringen upphävdes tillfälligt). Hkaffe_theralen_aade det inte varit för att eftermiddagsfikat och lite Tv-tittande lugnat ner sönerna så skulle jag nog satt mig i bilen och åkt en sväng bara för att komma hemifrån en stund.

Jag brottas hela tiden med skuldkänslor för att jag ofta inte klarar av ungarnas lek och stoj. Det är säkert inte unikt för mig, förmodligen gör i_stocken_a2många andra föräldrar det också men det är en klen tröst för ett tigerhjärta. Min subjektiva upplevelse är ändå att jag är en sämre förälder än de flesta på just den punkten.

I kväll är min fru och åttaåringen i Halmstad för ännu en föreställning av Kulturskolans jubileumsföreställning.konsert_kulturskolan Gårdagens uppträdande var en succé så min fru försökte locka med mig idag men jag orkade inte åka hemifrån. Ännu en anledning att sätta mig i den mentala stocken……

Förra helgen så skrev jag om megamatchen i boxning där Floyd Mayweather besegrade Manny Pacquiao.mayweather_vs_p_slag_1_a Matchen har nu fått ett juridiskt efterspel eftersom Pacquiao blivit stämd av människor som köpt biljetter till matchen/köpt den på ”pay-per-view”/satsat pengar på en vinst för Pacquiao. Orsaken till stämningarna är att Pacquiao fick en axelskada veckan innan matchen och inte informerade någon om skadan trots att han var skyldig att göra det. De som nu stämt honom hävdar att han pga. skadan inte kunde göra sig själv rättvisa under matchen. Det är nåt han själv medgett genom att delvis skylla förlusten på skadan (som nu är opererad). Han kanske får använda en del av de 120 miljoner dollar han fick för matchen till att betala skadestånd.

Var vänlig följ och gilla: