vardcentralen_getinge_apronaxen_aNu är det officiellt – jag har en hälseneinflammation. Jag hade väl i och för sig redan gissat det men efter att jag varit på vårdcentralen och träffat en läkare så vet jag säkert. Behandlingen är fortsatt vila (cykling är ok) och antiinflammatorisk medicin i form av Pronaxen. Jag antar att det är nån slags starkare variant av Voltaren, som jag ätit och smörjt med utan att det haft någon nämnvärd effekt. Eftersom jag är kille så tror jag att storleken har betydelse och dåpronaxen_diklofenak_150 räcker det ju att bara titta på tabletterna för att se att Pronaxen är bättre än Voltaren (den röda tabletten). 🙂

Doktorn ordinerade också att jag skulle fortsätta gå i boots eftersom klacken avlastar hälsenan. Det blir till att bygga den kommande veckans utstyrslar utifrån cowboystövlarna men det ska nog gå bra, jag har ju tre par att jobba med. För att få klackeffekt även här hemma så har jag klippt sönder en Wettextrasa och lagt i hälen på mina inneskor.inneskor_ilagg_a

Min fru har semester den här veckan så ungarna kommer att vara hemma mer än vanligt. Sexåringen är inte alls på dagis och åttaåringen kommer hem så snart skolan slutat. Det borde ju vara nåt positivt att ha barnen hemma men jag oroar mig mer för hur påfrestande jag kommer tycka att det blir. Jag vet ju sen tidigare att semestertider kan bli jobbiga för mig eftersom mycket av min tid för mig själv här hemma försvinner. Som stresspreventiv åtgärd ska jag försöka se till att jag verkligen kommer ut på ett cykelpass om dagen, jag tror att jag kan behöva både träningen och tiden bara för mig själv.

Var vänlig följ och gilla: