När jag fyllde på vatten till hästarna i går kväll så noterade jag att Stout verkade väldigt intresserad av stout_spanar_3nåt.stout_spanar Jag ställde mig en bit ifrån och insåg att han hade span på en mus. Efter en lång stund av stillhet så gjorde han ett utfall följt av några uppföljande attacker men musen kom undan den här gången.stout_attackerar_1stout_attackerar_2stout_attackerar_3

När jag lite senare skulle lägga mig upptäckte jag att katten lämnat en objuden gäst i min säng – en riktigt stor fästing. Blä!fasting_stor_2Två av våra höns har lagt sig att ruva i en krubba. honor_ruvar_20160508Jag har inte lyft på dem för att se hur många ägg de ligger på men det brukar vara många. Förra sommaren misslyckades de med flera ruvningar och jag tror att det berodde på att det var för många ägg i kombination med att det var två hönor som låg i krubban, de kunde förmodligen inte hålla rätt temperatur hona_troskel_1på äggen.

När jag var inne hos hönsen så passade jag på att fota en av hönorna när hon var på väg ut. Hon var väldigt tveksam om hon skulle gå ut eller inte, stod länge och kacklade på tröskeln.

 

 

 

 

 

 

I natt så var det en rätt hajpad boxningsmatch, Saul ”Canelo” Alvarez mötte Amir Khan. Det var två stilar som möttes, Canelos styrka mot Khan snabbhet, styrkan gick segrande ur den matchen när Canelo knockade Khan i den sjätte ronden.

https://www.youtube.com/watch?v=7q1pvQKd6rI

Utgången var inte helt oväntat eftersom Amir Kahn är en boxare som ofta blottar sig och har lite av en glaskäke, han har blivit knockad flera gånger förut. I klippet nedan gör Teddy Atlas en skarp analys av matchen, och av boxningsindustrin. Atlas är lysande trots att han är en besserwisser.

Jag tittade tillbaka i den senaste tiden blogginlägg och kunde då konstatera att jag fotat mycket fågel men knappt några skator alls. Det beror inte på att vi saknar skator här hemma, det är gott om dem. Jag kunde därför inte låta bli att plåta en skata i eftermiddags, jag överraskade den på baksidan och hann få två hyfsade bilder på den i flykten.skata_flyger_1skata_flyger_2Idag åt vi kvällsmat på Laxbutiken i Heberg. Jag var väldigt tveksam kring att följa med dit innan, var trött och irriterad på barnen, ville inte vara social utan helst äta knäckemackor ensam framför datorn. Jag bet dock ihop och följde med och det visade sig vara en trevlig utflykt, maten var som vanligt god där och när vi gick tillbaka mot bilarna så såg jag den här pärlan på parkeringen, en riktigt gammal Indian.motorcykel_indian

Var vänlig följ och gilla: