Midsommargästerna har åkt vidare och jag börjar så smått att återhämta mig. Det var trevligt att ha dem här men det var också strängt. Min reaktion gör mig lite orolig inför vår semesterresa till Uppsala och hur jag kommer reagera på den.

 

Igår eftermiddag åkte jag och hustrun in till Halmstad med Sigge igen. Det blev återigen en kort promenad i Norre Katts park för att socialisera honom lite. På det stora hela gick allt bra men han var skiträdd för en skulptur och så protesterade han mot nosgrimman igen, dock mindre än sist.

När vi körde in till Halmstad så mötte vi en snygg röd sportbil och när jag kollade upp den så visade det sig vara en MG från 1965. Jag tror det är samma modell som en av grannarna har, fast de har en som är kupé-varianten.Jag bloggar tidigt idag (kl. 14) eftersom det ska bli åskoväder senare i eftermiddag och i kväll. Det ska tydligen regna häftigt, åska och blåsa som attan i byarna. Blir spännande att se hur illa det blir. Oavsett hur det blir så behövs regnet. Jag har plockat undan allt löst ute och så har jag spärrat logportarna så att de inte ska blåsa upp.

Var vänlig följ och gilla: