Ungarna har sportlov nu och den äldre killen är hos mormor och morfar medan 9-åringen är kvar hemma. Han och jag gör inte så mycket men det blir en del hundpromenader och så har ju sonen sina ordinarie aktiviteter som KomTek och dans. Under hundpromenaderna så märks det att Betty gillar att sonen är med, han busar mycket mer med henne än vad jag brukar göra och det gillar hon.

Idag tog vi också en tur till Slöinge – Lettlandshjälpen, Gudmundsgården och Sia glass. Det blev inget på det första stoppet men ganska bra utdelning på de andra två. Bästa köpet var nog fem liter kaffeglass för beskedliga 19 kronor. Sanslöst billigt (och gott)!I går kväll så provrökte jag min Savinelli 320 som jag skrev om häromdagen. Den fungerade alldeles utmärkt och eftersom den är obehandlad på ytan så har träet redan börjat mörkna – det reagerar med det naturliga fettet på mina händer och får en ny färg. Den översta bilden nedan är på den orökta pipan medan den undre är på pipan efter första stoppet.

Var vänlig följ och gilla: