I tisdagskväll började hustrun må dåligt och vi misstänkte genast att hon fått nioåringens kräksjuka. Mycket riktigt, under natten så spydde hon flera gånger. Hon fick dock inte en riktigt lika brutal dvd_fantastic_mr_foxgenomkörare som nioåringen utan hon började återhämta sig redan i går förmiddag.

Kvällen som hustrun mådde dåligt gick hon och la sig tidigt så fick jag natta hästarna. För att ha nåt att göra medan jag väntade på att det blev dags för deras natthö så tittade jag på ”Fantastic Mr. Fox”, Wes Andersons filmatisering av Roald Dahls ”Den fantastiska räven”. Filmen var bra, särskilt George Clooney som gjorde rösten till Herr Räv.

skuggboxning_koket_2Gårdagen var ganska lik de senaste dagarna, ännu en dag med konvalescentastakning_koket_1 barn där jag känner mig trängd av allt som pågår i huset. Jag tränade återigen i det gamla köket, träningen bestod av skuggboxning och stakning. När jag bröt armen för två år sen så fick jag ett gummiband som jag använde under min rehabträning och det gummibandet använde jag som motstånd när jag stod och stakade. Jag blev stakning_koket_2förvånad över hur sträng stakningen var, den gav konditionsträning men den tog även bra på överarmar, mage, rygg och ben.

Under gårdagseftermiddagen så började jag må dåligt, trött och ont i kroppen. Jag sov lite men det gjorde ingen skillnad. Obehaget tilltog och vid 19-tiden så var det uppenbart att även jag drabbats av lyrica_2_tablettermagsjuka. Jag kräktes inte så många gånger under kvällen och natten (även om jag lyckades spy upp kvällsmedicinen) men jag hade svårt att sova eftersom jag hade ett rejält illamående. Saker och ting blev inte bättre av att jag, som vanligt, jagade upp mig. Jag fick panikångest och visste stundtals verkligen inte vad jag skulle ta mig till. Jag bävar för den dag då jag drabbas av en riktig fysisk sjukdom, min oro och ångest kommer verkligen att ställa till det för mig då.

Under dagen så har jag sakta blivit bättre. Illamåendet har avtagit och jag har fått tillbaka lite aptit. När jag inte sovit så har jag tittat lite på dokumentärer på SVT Play, en om den norska motståndsrörelsens attack mot tyskarnas tungvattenanläggning i Norge under andra världskriget och en om Prins Eugen. Den om prinsen var klart mycket bättre.prins_eugen_dokumentär_2a

Var vänlig följ och gilla: