Det har varit fortsatt mycket röjsågandes för min del de senaste dagarna, jag har hjälpt en granne med en förvuxen gräsmatta. Förhoppningsvis så har jag fått ner gräset tillräckligt för att de ska kunna köra över det med en åkgräsklippare.

Igår flyttade jag fåren till vår finaste hage, den med backsippor i. Flytten gick smidigt och jag dokumenterade den. Utvalda delar av flytten kan ses nedan.

Lite senare under gårdagen, efter röjsågning och kontroll av fåren, så satte jag mig och rökte under samma ek som jag satt under häromdagen. Fåren gjorde mig sällskap, de är verkligen sociala.

Medan jag satt och rökte betraktade jag mina skor (Ecco i GoreTex). Jag köpte dem för flera år sen på Kupan (betalade 100 kronor för dem) men jag har knappt använt dem. Mina Chelsea boots gav dock upp för några veckor sen och efter det så har jag traskat runt i Ecco här hemma. Bootsen var snyggare men inte alls lika praktiska som ersättarna, GoreTex är verkligen bra när man går mycket i vått gräs men inte vill kliva runt i stövlar.

Måendemässigt är det ganska bra just nu. För några veckor sen så började jag äta Cipralex igen (satte ut den i höstas) och jag har svarat jättebra på förändringen. Mycket piggare och gladare även om jag fortfarande ofta blir trött på kvällarna. Ett stort tack till min kära hustru som tog initiativ till justeringen. Jag var inte särskilt svårövertalad men doktorn som skulle skriva ut receptet krånglade lite (jag tror hon var sur för att jag valde och inte äta en medicin hon skrev ut i vintras) men min terapeut övertalade henne. Ibland (faktiskt ganska ofta) är det så att patientens hustru vet bäst!

Var vänlig följ och gilla: