Midsommarfirandet gjorde inte mycket väsen av sig här i år. Inte för att det brukar gå särskilt vilt till men i år blev det inte ens en midsommarstång eller en enda krans. Sill och potatis blev det i varje fall, och brännvin som jag kryddat med Johannesört. Smaken på snapsen var det inget fel på men det som verkligen utmärkte spriten var den djupröda färgen. Jag ska inte plåga er med bilder på sill och potatis men en bild på snapsen blir det allt.

Idag var vi en sväng till SIA-glass för att se om de hade nåt spännande i sin andrasortering. Det hade de egentligen inte men vi fick med oss en massa glass hem ändå. Vi hade tänkt köpa fem liter Stracciatella men till vår förtvivlan upptäckte vi att den utgått ur sortimentet. Så var den här sommaren förstörd men allvarligt talat SIA, hur tänkte ni nu egentligen?

Istället för fem liter Stracciatella så blev det fem liter Choklad cookie. Vi fick provsmaka den innan vi bestämde oss och visst var den jättegod men upp till Stracciatellans nivåer nådde den inte.

De senaste dagarna har jag haft väldigt bra stunder med pipan, bl.a. i samband med att jag röjt sly. I eftermiddags så hade jag ännu en bra pipstund i anslutning till röjning men idag var det inte jag utan hustrun som röjde loss. Hon rensade ogräs medan jag satt och puffade men jag tror att hon uppskattade sin aktivitet lika mycket som jag uppskattade min.

 

Var vänlig följ och gilla: