Röda Korset I Halmstad ska lansera sina vår/sommarkläder nästa vecka och för att få plats med dem så behövde de rensa ut det som fannsi butiken nu. Utrensningen skötte de genom två rea-dagar – igår halva priset på allt i butiken och idag så kostade kläder/skor bara fem kronor per styck. Jag var på plats både i går och idag……

 

Av det jag köpte var huvuddelen kläder till pojkarna, t.ex. ett flertal byxor som jag måste lägga upp innan de kan ha dem. Både byxor och skjorta på sonen nedan inköptes igår. Då köpte jag också en fin filt, egentligen tänkt att ha som hundfilt men det är möjligt att den är för fin för det. Igår provade jag några plagg tänkta till mig men de föll mig inte riktigt på läppen/priset var för högt. Idag var priset väldigt bra och då köpte jag en skinnjacka, en tweedkavaj (ska bli jobbekavaj här hemma) och två skjortor, den ena ska användas vid fysiskt arbete och den andra bara för att vara snygg.Dagens besök på Röda Korset blev stressigt – massvis med folk och kamp om grejorna. Idag har jag också varit extremt trött eftersom jag inte mådde så bra i går kväll och tog lite vidbehovs-medicin (Theralen/Alimemazin). Den hjälpte men tyvärr gjorde den mig också fruktansvärt trött idag. Har man inte upplevt sån här kemisk trötthet är det nog omöjligt att förstå hur utslagen man blir. I mitt fall förvärrades situationen av att tröttheten drog igång mina myrkrypningar/benryckningar vilket innebar att jag inte kunde vila bort tröttheten – kunde inte somna på grund av benproblemen. Jag har verkligen kämpat med tröttheten och benen för att få ihop det här blogginlägget.

 

I eftermiddags gick jag en promenad för att få lite frisk luft och förhoppningsvis vakna till lite (det gjorde jag tyvärr inte) och då fick jag syn på två rådjur som gick i en av våra hagar (fick syn på den vita rumpan…). Jag försökte smyga mig på dem men kom inte så nära innan de upptäckte mig och sprang iväg.

Var vänlig följ och gilla: