I morse hände nåt som skrämmer mig – jag fick ryckningar i benen när jag försökte somna om efter

att ha vaknat till en timme innan jag skulle gå upp. Det har aldrig hänt innan, har jag väl somnat på kvällen så har jag kunnat vakna flera gånger under natten och sedan somna om utan att få problem med benen. Jag hoppas att det här bara var en tillfällighet orsakad av helgens trötthet och det stora intag av socker som det ledde till. Jag vet inte om jag orkar med benryckningar både morgon och kväll.

 

Generellt sover jag dock mindre nu än jag gjort tidigare, i varje fall om man räknar bort året då benryckningarna fick mig att bara sova 4-5 timmar per dygn. Jag tror att det har att göra med att jag mår bättre än på länge och att jag minskat mängden medicin jag tar. Jag ser inte den minskade sömnen som ett problem eftersom jag tycker jag mår bra och har väldigt mycket driv. Så mycket driv som jag har nu har jag inte haft på mycket, mycket länge. Jag vet dock att hustrun är lite orolig att det ska spåra ur och att jag ska hamna i nån slags manisk fas för att sedan krascha rejält. När jag blev sjuk 2007 så var läkarna först inne på att jag var bipolär, d.v.s. med omväxlande maniska- och depressiva faser, men med byte av läkare så ändrades diagnosen och mina mediciner mot bipolaritet sattes ut.

 

Nu håller jag på att sätta ut Voxra (mitt initiativ, inte vårdens) och det är en stämningsstabiliserande medicin så utsättningen skulle kunna orsaka mani följd av en krasch i form av en svår depressiv episod. Jag tror dock inte att det håller på att hända men jag får känslan att både hustrun och min kontaktperson på psykiatrin är oroliga för det.

 

De senaste veckorna har jag köpt flera byxor till pojkarna på mina secondhand-rundor och nästan alla par har passat i midjan men varit för långa i benen. För att åtgärda det så tillbringade jag en hel del tid vid symaskinen igår. Det resulterade i byxor som passar barnen och en ”självis” som jag är väldigt nöjd med.På klädfronten så var jag kreativ idag och genomförde två fotograferingar med olika kläder och på olika teman. Jag tycker jag stylade dem bra men det kan säkert råda delade meningar om det.

Var vänlig följ och gilla: