Dagens text skrivs tidigt på dagen eftersom datorn ska lämnas in för att få den gnisslande fläkten åtgärdad. Det innebär att inlägget bara handlar om gårdagen och att dagens händelser (förhoppningsvis innefattande en fårflytt) inte kommer med.

I går hade vi frost för första gången den här säsongen och som vanligt resulterar kallt och klart väder i fina vyer över Rävinge och Bårarp.I går var byggarna också här och tittade på vinden igen, jag tror att det var sista titten innan de faktiskt sätter igång och jobbar på riktigt (förhoppningsvis inom en vecka). De kommer att ta det lite pö om pö i början, komma hit när de får luckor i andra projekt, men huvudsaken är att de kommer igång. Vi är nästan klara med tömningen av vinden, det är bara några gipsskivor och ett platsbyggt skåp där nu. Hustrun vill nog försöka rädda skåpet men jag är inne på att vi ska såga det till ved.

När jag gick igenom en av kartongerna som stod på vinden så hittade jag den här – studenttröjan från 1988. Hade ingen aning om att jag hade kvar den, ska jag vara ärlig så hade jag faktiskt glömt att den alls existerat. Den existerar dock inte så länge till eftersom jag lämnat den som brännbart avfall på Återvinningscentralen i Getinge. Att det snart gått 30 år sen jag tog studenten känns otroligt, vart tog tiden vägen?

Med tanke på att det är just 30 år sen studenten till våren så är det risk att nån social person försöker ordna en klassträff. Fast egentligen berör det inte mig eftersom risken att jag skulle gå ligger nånstans mellan noll och obefintlig. Efter studenten så har jag bara hållit kontakten med en från min klass (min f.d. flickvän) och även den kontakten är mycket sporadisk. Jag tycker visserligen att gymnasietiden var en fantastisk tid men jag har ingen lust att träffa gamla klasskompisar. Till viss del beror det på min sjukdom (och förtidspensionen), även om det inte borde det så skulle det få mig att känna mig misslyckad, men det beror minst lika mycket på att jag faktiskt inte är särskilt intresserad av vad det blivit av dem.

I går förmiddags så upptäckte jag en fladdermus ute i pannrummet. Den satt inkilad där porthalvorna möts så när jag öppnade hamnade den i solljuset och det gillade den inte. Den flög in i pannrummet och jag stängde porten och jag har inte varit in i där sen dess. Hoppas den har hittat en bättre plats att sitta/hänga på.

Jag rundar av med violer och en måne.

Var vänlig följ och gilla: