Idag har jag fått kämpa med både teknik och mig själv. Jag var supertrött i morse och hade riktigt svårt att ta mig ur sängen, tröttheten hängde sen i hela förmiddagen. Planen, när jag gick och la mig igår, var att under förmiddagen hinna träna och kratta löv men av det blev det inget. Det berodde dock inte helt och hållet på min trötthet utan en gnisslande dator tog också en del tid. Fläktarna i datorn gnisslar till och från men i morse var det så illa att vi inte vågade köra den utan att rengöra dem. Hustrun påbörjade arbetet (som utfördes med dammsugare och tops) och jag avslutade det. Datorn blev bättre men tyvärr är den inte riktigt helt ok, ibland låter det fortfarande om den.

Efter datorrengöringen (och en massa spilltid kring den) fanns fortfarande ingen ork att träna men jag lyckades i varje fall fortsätta omvandlingen av drängkammaren till ett rökrum. Det börjar bli riktigt fint därute nu, nu är det bara en värmekälla som saknas. Rummet är helt ouppvärmt så det är långkalsonger som gäller om jag ska sitta därute och röka på kvällen.Även om jag försökte vara nöjd med att jag fixat med datorn och ”rökrummet” så kändes det som om hela förmiddagen varit bortkastad. Mest berodde det nog på att jag inte kommit ut och träna, jag behöver komma tillbaka in i de bra träningsrutiner jag hade för ett par veckor sen.

Efter lunch så var det besiktning av Forden som gällde. Den tog sig igenom med anmärkningar på slitna däck och på att lampan vid registreringsskylten inte funkade. Jag är nöjd med det resultatet men det verkade inte besiktningsmannen vara, det kändes som om han tog det som ett personligt misslyckande att han inte hitta fler fel på en tolv år gammal Ford.

På väg hem från besiktningen så bestämde jag mig för att jag SKULLE ut och träna när jag kom hem. Givetvis fastnade jag i annat, bland annat så fick jag för mig att sanera diskhon. Den har sett bedrövlig ut länge men just i eftermiddags blev det oerhört viktigt att jag diskade rent där. Tro det eller ej men efter diskhon kom jag faktiskt ut och tränade – lite löpning/lufs och några ronder på säcken. Efter min motiga dag så kändes det oerhört skönt att stretcha efter träningen.

Var vänlig följ och gilla: