I dag har det varit novembergrått både ute och inne. Jag har haft en riktigt jobbig dag med massvis med sack_2a_250_2självförakt och negativa tankar. Det känns som om jag bara ägnat dagen åt vara självkritisk och uppgiven. Kanske inte riktigt hela dagen, i morse och tills jag hade tränat (vid 10-tiden) så kändes det ok. Sen har det varit mörker. Jag lyckades inte ens shoppa mig på bättre humör, då är det illa.

Åttaåringen är på kalas på Laserdome just nu men ännu i morse så hade vi inte lego_technicfixat nån present. Vid lunchtid åkte jag därför in till Falkenberg och köpte presenten vi alltid tar till i sista stund, LEGO. På väg hem igen så såg jag till att passera Kupan men skjorta_gant_20151106jag kunde inte ens bli glad över att jag köpte en snygg grönrutig GANT-skjorta.

Jag var också lite grönrutig när jag åkte till Falkenberg eftersom jag invigde västen som blev klar förra helgen.johan_vast_20151106 Västen är lite skev över bröstet men jag tror det går att fixa bara genom att pressa den med ett strykjärn. Hjälper inte det så får jag sätta en liten hyska för att hålla ordning på helikopter_kupanfronten.

På Kupan så köpte jag också en present till sexåringen. Hans bror fyller år snart och jag har hittat en massa fina presenter till honom men jag har saknat nåt att ge sexåringen. Han behöver också en present när storebror fyller år. På Kupan så hade de nån form av Meccano som man kunde bygga en helikopter av. Enligt en lapp på förpackningen så är byggsatsen komplett (167 delar + verktyg) men instruktionerna saknas. Jag tror att det kan bli en kul utmaning för sexåringen att få ihop en helikopter (eller nåt annat) utan instruktioner. Han är både pillig och finurlig av sig så det ska nog gå bra, bara han får hållas lite.

Sexåringen har inte varit hemma ikväll han heller. När storebror är på kalas så passar han på att gå på disco i Getinges Medborgarhus.disco_inbjudan_20151106

Var vänlig följ och gilla: