Igår bloggade jag om att jag var in till Halmstad för att prata med min piercare. Jag nämnde dock inte att jag också passade på att besöka Kupan och Erikshjälpen – hittade saker på båda ställena. På Kupan blev det lite av varje, två säsonger av ”The Wire” (en serie som fått mycket beröm men som jag missade när den sändes på teve), bälten till mig och 13-åringen, två små dukar som jag ska ha som bröstnäsdukar (ska klippa bort lite på den med tofsar) och så en tweedkavaj (som jag ska länga ärmarna på). Hos Erikshjälpen blev det två filmer till – ”The deer hunter” och ”Absolut makt”. Den första är till 15-åringens cineastiska utbildning och den andra till mig – jag såg början för många år sen (och gillade den) men kunde inte se slutet så jag tänkte göra det nu. Filmen har inte fått jättebra kritik men jag är lite svag för Clintan.

På Kupan hade de också ett par svarta loafers från Crockett & Jones (inte min stil men märket är poppis bland klädintresserade män) samt modernt skurna skjortor från Stenströms. Jag hade nog kunnat sälja både skjortor och skor med förtjänst i Göteborg men jag orkar inte rodda med sånt längre.

Av gårdagens inlägg så framgick inte heller att jag bar en utstyrsel i höstens färger när jag besökte Halmstad. Jag var väldigt nöjd med den och fick faktiskt även beröm för kläderna. När jag gick över parkeringen vid Kupan så var det nån som ropade ”Hallå!” väldigt högt. Jag vände mig om och trodde att jag tappat nåt men det var en kvinna som sa ”Du klär dig snyggt, jättesnyggt!”. Jag blev förvånad men väldigt glad.

I eftermiddags besökte hustrun, jag och hundarna Biskopstorps naturreservat där vi njöt av den höstiga bokskogen. Sigge visade att han, till skillnad från Betty, är väldigt förtjust i vatten. Nedan är några foton från besöket. Fotona är klickbara.

Var vänlig följ och gilla: