fredagsmys_a (Bild – www.bisses.blogspot.com) Det blir sällan något fredagsmys i vår familj. På fredagskvällar finns det liksom ingen energi att fixa nåt mysigt. För mig är fredagen också upptakten till veckans jobbigaste två dagar. Jag tycker helgerna är tuffa. Det känns hemskt att tycka att de dagar när alla är hemma och kan umgås är de jobbigaste. Det ger mycket höga poäng på ”dålig-pappa/make-rankingen”.

Trots att det snart är helg känns det rätt ok eftersom jag fått en del gjort idag. Jag tränade på förmiddagen och det kändes bra. Jag har ökat längden på löprundan lite nu. Jag vill inte mäta exakt hur långt jag springer eller hur fort (eller långsamt) det går men det känns bra att ha ökat lite. Jag hann också kratta lite äpplen innan lunch. På eftermiddagen klippte jag gräset. Förhoppningsvis sista gången för i år. Det blev också lite ”lövräfsning” med gräsklipparen. Det låg en massa asklöv på baksidan och de blev till ett fint pulver efter att jag kört över dem med klipparen – inget kvar att räfsa. Jag kanske ska testa det på kastanjelöven också. De är större och tyngre så jag är inte säker på att det går lika bra.

Jag hann också dammsuga lite, få iväg några mejl som skulle skickats för länge sen, fixa lite med bloggen och även slöa framför en dvd. På det hela taget en ganska bra dag. Stor skillnad mot igår, mycket mer energi idag.

Var vänlig följ och gilla: