När jag i förmiddags lämnade in mina avföringsprov på Vårdcentralen så frågade jag hur lång tid det tar att få svar och det blir först i början på nästa vecka som odlingarna är klara. Är det nåt som måste behandlas så får jag tyvärr vänta till dess innan medicinen sätts in. Fast när jag googlar några av de smittor mina besvär skulle kunna vara, t.ex. salmonella, ehec eller campylobacter, så verkar standardförfarandet vara att de får läka ut av sig själva och att ingen medicinering sätts in.

 

Igår tyckte jag att måendet (magen/illamående) var lite bättre men idag är det sämre igen. Magen är bättre men illamåendet har blossat upp vilket gör att jag inte har nån vidare lust att äta. Det som jag har lättast att få i mig är sötade drycker typ Proviva men de får inte vara för ”tunga” i smaken för då får jag problem. Jag inser att jag har en bit kvar till att bli frisk eftersom varken kaffe eller glass smakar. Jag har provat båda men de smakade inte gott och var bara jobbiga att få i sig.

 

När jag gick med hundarna i morse så hamnade vi mitt i en koflytt, korna flyttades över en väg till en ny hage. Hundarna och jag höll oss på avstånd men tittade ändå på med spänt intresse. När djuren kommit över i den nya hagen så satte kalvarna fart och galopperade iväg och snart följde korna efter. Efter lunch gick jag och hundarna och kikade på djuren och då hade de kommit till ro.

Var vänlig följ och gilla: