Som framgick av gårdagens inlägg så kom beslutet från IVO till slut. Jag var stressad hela dagen eftersom jag inte fick IVO ur skallen. Det var faktiskt så illa att händerna skakade på mig när jag öppnade kuvertet men det var en go känsla att läsa beslutet.

Som distraktion igår gav jag mig ut i skogen och jobbade lite med ett par vindfällda träd. Jag vet inte hur lång effektiv tid jag jobbade men jag var ute i tre timmar, men då ingick ju en paus för fika och en pipa. Precis som sist jag sågade i skogen så lastade jag skottkärran full med grejorna jag behövde men den här gången var terrängen bättre så jag fick med mig kärran hela vägen. Fast sista biten så drog jag skottkärran bakom mig istället för att skjuta den framför mig, det blev enklare så.

Gårdagen var verkligen en härlig dag att vara ute i, strax under nollan, klarblå himmel och nästan ingen vind. Jag försökte fånga stämningen på bild men det gick inget vidare. Resultaten syns dock nedan.För nån vecka sen berättade jag att jag köpt ett par bruna yllebyxor som jag skulle ta in i midjan och i benen. Jag är klar med sömnaden nu och invigde dem idag (ni får ursäkta tofflorna nedan). Jag tyckte de blev riktigt snygga och de passade jättebra till en grå kavaj. När jag är klädd som idag så känns det verkligen som att jag har lite mer kontroll över tillvaron jämfört med när jag går i mina vardagskläder här hemma, även fast vardagskläderna är hyfsat propra.

Till sist en bild på vårt fågelbord. Kan ni gissa vem som lagat det? Det vinner väl inga skönhetspris i sitt nuvarande skick men det funkar och fåglarna verkar nöjda.

Var vänlig följ och gilla: