Gårdagskvällen var fin, trots att SMHI lovat regn, och Betty höll mig sällskap när jag rökte min pipa. Jag blev lite rastlös och gick för att snacka med kalvarna men de kom inte fram till mig, det gjorde däremot tjuren. Han är verkligen en rejäl bit. Betty har respekt för tjuren så hon höll sig på avstånd och ägnade sig åt att jaga gräshoppor. Det utlovade kvällsregnet kom dock, men efter att jag gått in igen. Med regnet kom också blixtar och åska. Det drog fram precis ovanför oss för ett tag hann jag inte räkna alls mellan blixt och knall. Det åskade tydligen även inne i Halmstad, enligt Hallandsposten var det åskrelaterade problem vid flygplatsen.

Jag känner av gårdagens snabbhetspass idag, benen är stela. Jag var in till Halmstad på massage under förmiddagen (inbokat sen tidigare) men även om den var välgörande så blev inte benen piggare för det. Jag hade dock en löpfri dag idag så jag behövde inte plåga benen på vägarna i Rävinge. Jag cyklade dock 40 minuter på eftermiddagen och det fick skånkarna att kännas något mindre stela.

Efter massagen så gick jag en sväng på stan, var bland annat in på Myrorna. Jag tyckte dock att deras klädutbud var ovanligt magert men de hade i varje fall många dvd:er. Jag köpte ”När Harry träffade Sally” för nio kronor. Jag tror inte vi sett den tillsammans med ungarna och jag tror att de skulle gilla den, i varje fall 15-åringen.

Jag har köpt ett nya löparskor på nätet, ett par Asics Kayano (samma skor som jag haft de senaste åren). Jag har ju redan två par som jag springer i och det äldre paret där håller säkert sommaren ut men med tanke på inflationen så passade jag på att köpa när jag hittade ett par på rea.

Jag har testat CBD-oljan en knapp vecka nu och jag är försiktigt positiv. De två senaste nätterna har jag somnat vid första försöket (utan myrkrypningar/benryckningar) men om det beror på cannabisoljan eller nåt annat vet jag ju inte. Jag vet i varje fall att problemen inte försvunnit för de kom under massagen idag, när jag började dåsa bort. Jag tycker också att jag blivit lugnare de nätter jag inte somnat utan gått upp igen, är inte lika stressad och uppjagad då vilket resulterat i att jag behövt färre försök att somna. Om oljan faktiskt funkar eller om det bara är placebo vet jag inte men ärligt talat bryr jag mig inte heller. Tanken är att ha den som krycka tills Zolpidemen gått ur kroppen på mig och sedan sluta.

Var vänlig följ och gilla: