Jag har några hattar och två kavajer (de som killarna inte vill ha) jag ska försöka sälja på Ragtime i Göteborg och min plan var att åka upp med dem idag men efter en trevlig kväll i glada vänners lag är jag ”bakis” idag. Ja, inte bakfull på grund av alkohol utan det är en mental baksmälla efter att jag ansträngt mig väldigt i ett socialt sammanhang under gårdagen. Jag hade jättetrevligt, var länge sen jag hade så trevligt men det tog ändå på krafterna. Så istället för att åka till Göteborg idag har jag varit hemma och stabiliserat tillvaron genom att strikt följa mina rutiner med hundpromenader, träning och bloggande.

 

Det som skedde i går var att jag och hustrun var inne i Halmstad och såg en föreställning om Judy Garland på Halmstad teater. I ensemblen ingick en gymnasiekompis till mig, han (Mårten Lundgren) är musiker och har tillsammans med sin partner (Karin Grönberg) satt ihop föreställningen. Det var partnern som spelade Judy Garland (jag tror hon är den som skapat föreställningen och så har Mårten hjälpt till med de musikaliska arrangemangen). Skit samma vem som gjort vad – det var en väldigt bra föreställning och fick mig att vilja se Karins andra föreställningar:

Piaf & jag

Mitt Frankrike

Planen var att vi skulle träffa Mårten innan föreställningen (jag har inte sett honom sen 1991) men deras pianist blev hastigt sjuk och jobbet med att hitta en ersättare drog ut på tiden så det hanns inte med. Mårten och Karin bjöd dock med oss att gå ut och käka med dem och hennes föräldrar efter föreställningen och det tackade vi inte nej till. Jag är väldigt glad att vi gjorde det för jag hade en fantastiskt trevligt kväll. Det kändes verkligen som att vi ”klickade” med de andra.

 

Det är väldigt sällan som hustrun och jag går ut och äter tillsammans och ännu mycket mer sällsynt att vi gör det tillsammans med ett annat sällskap så det är lite tragikomiskt att när vi nu gjorde det så var det men människor vi inte kände. Visst, jag kände Mårten men har man inte träffats sen 1991 så är man inte supertajta. Jag hoppas dock att vi kan upprätthålla lite kontakt med Mårten och Karin för de var väldigt trevliga.

 

I mitt förra inlägg så skrev jag att jag höll på med ett hemligt fotoprojekt. Resultatet av det redovisas nedan och är inspirerat av teveserien ”Yellowstone” (med Kevin Costner i huvudrollen) som jag tittat oerhört intensivt på den senaste veckan. Serien är ett modernt cowboydrama som utspelar sig i och kring nationalparken Yellowstone i Montana. Klädmässigt är det mycket boots och hattar vilket fick mig att vilja skapa liknande utstyrslar men anpassade till min personliga stil. Först kommer först några foton från serien och sen mina utstyrslar.

Var vänlig följ och gilla: