För några dagar sen beskyllde jag våra höns för att vara överbeskyddande eftersom det dröjt innan de kommit ut ur hönshuset med sina kycklingar. Jag kan nu konstatera att de inte var tillräckligt beskyddande. När jag skulle stängakyckling_dod_1_a om hönsen i går kväll så låg det en död kyckling på gräsmattan.

I dag har jag haft ett, med mina mått mätt, späckat schema. Jag hade ett möte på CLAVIS på förmiddagen sen åt jag lunch med en kompis och på eftermiddagen var det praktik på Socialförvaltningen.

När jag stod på Stora Torgstora_torg_a och väntade på mitt lunchsällskap så såg jag en gammal arbetskamrat som jag en gång i tiden kände ganska väl. I dag blev jag rädd och osäker när jag såg henne. I stället för att gå fram och hälsa och fråga hur hon har det så gick jag undan så att hon inte skulle se mig. Jag orkade inte prata med henne och riskera att behöva svara på frågor om hur det är med mig och vad jag gör nu. Min fd. kollega är väldigt snäll och omtänksam så egentligen tror jag inte att hon hade dömt mig om jag berättat som det är, d.v.s. att jag fortfarande mår dåligt och fortfarande inte klarar av att arbeta. Jag la dock mina egna dömande tankar i hennes huvud och skapade en situation där jag kände mig dömd och stigmatiserad. Det var ju inte särskilt schysst mot varken henne eller mig. Sånt händer tyvärr ofta, särskilt när jag träffar människor som jag en gång i tiden kände väl men nu tappat kontakten med. Jag föreställer mig att deras bild av mig är den av den friska och högpresterande Johan och då blir skillnaden med hur jag fungerar i dag så oerhört stor och det förstärker min känsla av att ha misslyckats.

Under dagen hann jag även klämma in ett besök på Myrorna. Dagens fynd blev ett par hängslen. Jag har redan ett precis likadant par så jag köpte de här bara för att jag vill ha hängselstropparna.hangslen_spannen_a Ibland ser jag snygga hängslen men oftast är det med clips och det vill jag inte ha. Nu har jag en uppsättning stroppar som jag kan ersätta clipsen med om jag hittar några tuffa hängslen.

När jag kom hem från praktiken i eftermiddags så gjorde jag en macka åt femåringen. Han fick själv välja pålägg (så länge sockerinnehållet inte var för högt). Hans val blev kräftost och makrill i tomatsås med salami över.macka_makril_mm_a Hans matpreferenser är ibland lite udda men bara han äter så är jag nöjd.

Var vänlig följ och gilla: