I morse lämnade jag hustruns Golf och hästsläpet på verkstaden och sen promenerade jag hem. Jag hade sällskap av Sigge eftersom jag tagit med honom för att ge honom lite social träning. Sigge tyckte det luktade extremt spännande i Getinge – som han luktade och kissade på det som luktade. Mot slutet av promenaden tror jag kisset var slut så när han skulle markera nåt och lyfte på benet var det bara för syns skull.

 

Planen är att jag och hustrun ska på en 50-årsfest i morgon. En kursare till mig, som även jobbat mycket tillsammans med hustrun fyller år och vi är bjudna. Jag brukar undvika att gå på fest men jag mår ganska bra psykiskt nu och tror att jag kanske kan tycka att den här festen är kul. Klädkoden är typ ” klä dig så att du känner dig fin” men ett tag gick ett rykte om att klädkoden var ”Kavaj” vilket betyder att det var kostym som gällde. När hustrun hörde med värdinnan så visade det sig att det var ett missförstånd, klädkoden var avslappnad. Värdinnan lät dock hälsa att jag gärna fick komma i 3-delad kostym eftersom hon tyckte jag brukar se så snygg ut i såna. Jag tror jag ska anta utmaningen och gå i min lilarutiga kostym. Ska dock ha en annan bröstnäsduk än på fotot. Jag är fortfarande lite osäker på om jag ska ta mina lila pjuck eller om jag ska ta nåt mer konservativt.

Om jag ska ha lila och grått på mig i morgon så vill jag inte ha guldfärgade piercingar i ansiktet så i eftermiddags åkte jag till Halmstad för att få ögonbrynspiercingen bytt från guld till silver (materialet är titan i båda fallen). Jag kan byta de övriga smyckena på egen hand men ögonbrynet har jag problem med. Jag kan göra själva bytet men jag lyckas inte dra åt kula så den sitter ordentligt utan den skruvar alltid upp sig och lossnar. Till stan var jag klädd i en ljusblå kavaj i ett ull/silkestyg, mörkblå väst och ljusa byxor. Slipsen och bröstnäsduken gav lite färg (slipsen hamnade tyvärr lite snett på fotot…).

 

När jag ändå var i Halmstad så passade jag på att svänga förbi Kupan och Erikshjälpen och det resulterade i en dubbelknäppt kavaj från Corneliani (tänkte inte ha den med samma utstyrsel som på fotot). Jag har en nästan identisk kavaj men den är inte en Corneliani så den ska jag göra mig av med. Jag köpte också ett par ljusa jeans att ha här hemma. Jag vill egentligen bara ha Levi´s men det är så sällan jag hittar såna i min storlek så jag kan acceptera andra märken för hemmabruk.

Var vänlig följ och gilla: