Killarna har påsklov den här veckan så jag har sällskap hemma. Helt ärligt så skulle jag föredra att vara ensam, jag har svårt att slappna av med dem i huset. Jag försöker hålla mig till mina rutiner men det hjälper inte riktigt. Igår kväll var det så pass illa att jag var tvungen att ta behovsmedicin så idag är jag rätt utslagen. Jag berättade inte för hustrun förrän idag på eftermiddagen att jag tog medicin igår och hennes kommentar var – ”Då är det därför du är så väck idag!”

Jag förmådde dock åka till Kupan i Falkenberg med 15-åringen och leta efter snygga begagnade kläder. Vi hittade en del, skor (här fotade under en andra provning hemmavid), bälten (till 13-åringen och mig) och en slips

men det snyggaste jag såg blev aldrig köpt. Det var en manchesterkavaj som passade sonen men han gillade den tyvärr inte, jag tyckte dock den var skitsnygg på honom.Som syns på fotot ovan hade sonen hatt på sig och det hade jag med. Jag hade en blå kreation från Lock & co hatters, världens äldsta hattmakare som fortfarande är igång (startade 1676). Till den hade jag en kavaj från Oscar Jacobson, väst av okänt märke, Valentinoslips, byxor från H&M och så skor av okänt märke men i modellen ” norwegian split toe”, d.v.s. ”norsk delad tå”. Jag har inget av plaggen särskilt ofta men jag tyckte de fungerade bra ihop.

Sonen och jag hade med oss Betty till Falkenberg och hon var som vanligt ivrig att hoppa in i bilen när vi skulle iväg. Är jag för långsam med att öppna bakluckan så säger hon till!Innan jag tvingades ta medicin igår så lagade jag lammstek till mig och ungarna, hustrun var inte hemma. Det var den sista steken vi hade kvar från lammen vi slaktade i november 2020. Jag tillagade den späckad med vitlök och med flingsalt utanpå samt serverade läckerheten med couscous-röra innehållande rödlök och tomat (kokade upp i buljong). Hade en vitlökssås baserad på gräddfil till. Det blev mycket gott.

Var vänlig följ och gilla: