Fårklippningen är avklarad och allt gick bra. Jag behövde inte jaga fåren särskilt mycket för att få tag far_klippning_1på dem. De här verkar vara betydligt lugnare än gänget vi hade förut. Vi har använt den här klipparen far_klippning_2förut och redan då var han snabb men han har blivit mycket snabbare sen han var här sist. Han berättade att han uppskattade att han klippt 20 000 får under de år som gått och det hade ju varit konstigt om inte det förbättrat rutin och snabbhet. Jag tycker att det faktum att han får av ullen i ett sammanhängande stycke är lika imponerande som ull_sammanhangandehur fort det går att klippa ett får.

far_kliar_sigNär fåren var klippta så kliade det i skinnet på dem, de stod och nafsade sig i skinnet och de som inte gjorde det skubbade sig mot tillgängliga kanter.johan_kostym_hundtand_2

Jag hade min hundtandsmönstrade kostym tillsammans med boots och cowboyhatt idag. Jag har fått massvis med komplimanger för kostymen, mycket mer än jag fick för den rutiga kostymen förra johan_kostym_hundtand_cowboytorsdagen. Personligen tycker jag att den kostymen är både snyggare och häftigare. Min omgivning verkar dock inte dela den uppfattningen för på praktiken så överöste de mig med komplimanger. När jag åt lunch på CLAVIS så var hon som lärt mig sy där och hon berömde både kostymen och de ändringar jag gjort, det värmde. När jag sen gick mot terapin så mötte jag en kvinna i 65-årsåldern som klev fram till mig och tecknade på teckenspråk något som jag uppfattade som att hon tyckte jag var fint klädd. Ikväll har jag kollat på nätet och sett att det verkligen var ”fin” hon tecknade. Himla skoj!

Dagens roligaste kommentar stod dock en liten tjej i en sulky för. När jag mötte henne och hennes mamma så sa hon ”Titta en cowboy!” och sen vinkade hon glatt. 🙂

Var vänlig följ och gilla: