Jag har roat mig med att titta på gamla blogginlägg från maj månad tidigare år. Det som slog mig mest var att mycket av mina fotomotiv är desamma år från år. Jag vet inte hur många bilder på humlor som flyger på äppelblommor som jag visat. Det hindrar mig dock inte från att lägga ut ett tre till. Jag vet inte om de är bättre eller sämre än dem jag visat under 2015-2017 men jag tycker de blev ganska bra.Fotona ovan togs i anslutning till att jag spelade in en pipvideo. I videon berättade jag om hur jag fixat fyrkantiga munstycken till några befintliga pipor samt visade min senaste pipa. Jag gjorde videon under de stora äppelträden på baksidan och medan jag satt där så föll det äppelblom omkring mig så att det stundtals såg ut som om det snöade. Det ena av äppelträden blommar verkligen våldsamt mycket just nu.Tekniken strulade för mig när jag filmade, helt plötsligt skulle min telefon uppdatera sig och då avbröts den pågående inspelningen. Tack och lov hörde jag att mobilen pep till så jag kollade vad som hänt, annars hade jag fortsatt och pratat rakt in i en kamera som inget filmade. Strulet gjorde att jag blev sen till min nästa aktivitet, sjukgymnasten i Getinge. Mitt ömma vänsterknä är mycket bättre nu men jag bokade ändå en tid hos sjukgymnasten för att få ett träningsprogram för knäna. Jag fick ett program med några enkla övningar som trots sin enkelhet kändes som att de tog bra när jag provade dem.

När jag satt i väntrummet hos sjukgymnasten så föll jag ner i ett djupt, mörkt, tankehål. Det började med att jag tänkte på att mitt frikort skulle täcka kostnaden för besöket och därifrån fortsatte det vidare till min övriga sjukdomshistoria, både psykisk och somatisk och sen var jag snabbt inne på ”Hur kunde det bli så här? Det var ju inte så här jag tänkt mig livet” När jag väl kommit så långt så satt jag med en stor ångestklump i magen, en klump som jag bar med mig resten av dagen. Den var inte lika intensiv som i väntrummet hela tiden, styrkan varierade men den fanns där hela tiden och gjorde gårdagen ganska jobbigt.

Till sist ännu en kort film med pigga lamm.

 

Var vänlig följ och gilla: