Idag var det sista simskoledagen och då lyckades jag äntligen att mobilfota åttaåringen när han hoppade från svikten. Två gånger till och med, fast ena gången höll han på att hoppa “ur bild” men jag fick precis med honom.

hopp_3hopp_2_stor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min syster med familj har åkt hem igen. Själva har vi också gett oss ut på vägarna, johan_korvi har åkt till mina svärföräldrar. Det blir dock bara ett kort besök. Vi lämnar sexåringen och i morgon så vänder vi hemmåt igen, via en mellanlandning på Riddarveckan i Hova.

Under resan hit idag så lyssnade jag på hela det avsnitt av STIL i P1stil_i_p1_a som handlade om modebloggare. Jag hoppade över de delar där jag var med men lyssnade med stort intresse på de andra reportagen. Det sista inslaget var om en fashionista och det gjorde det väldigt tydligt för mig att jag, ekonomiskt sett, valt helt fel vinkling på bloggen. Psykisk sjukdom säljer inte lika bra som resor och lyxliv men kunde jag bara få läkemedelsindustrin intresserad av min blogg så kanske jag kunde dra in en slant på den. Jag kan tänka mig flera käcka slogans:

Lycklig med Lyrica!” eller “Theralen – gör din själ mjuk och len!

Väl framme hos svärföräldrarna så överraskade jag mig själv med att ha ork att träna lite. Jag skuggboxades några ronder och “gubbjoggade” sen en runda. Det var riktigt skönt, värmen till trots.skuggboxning

Var vänlig följ och gilla: