Nedan finns dagens ”att-göra-lista”. Att den var mastig kände jag redan i morse men det är som att det radarbild_ainte är jag som gör listan, den bara dyker upp i huvudet på mig. Allt på listan är sånt som funnits på min ”radar” de senaste dagarna och när jag har en dag hemma så finns listan plötsligt bara där.

Träna ute– säck och ”gubbjogg”

Träna inne – mage, armar, axlar och bröst

Tanka bil och gräsklippare

Dammsuga

Klippa gräset

Sy i knapp i shorts (inkl. förstärkning i linningen)

Sy om byxor till shorts

Handla

Åka till SIA och köpa Knäckglass

Se klart ”the social network”

Mejla Irland

Blogga

Uppdatera bloggen

Hämta åttaåringen tidigt på Fritids

Trots att jag inser att listan innehåller fler aktiviteter än vad jag rimligen har möjlighet att klara av så har jag dåligt samvete för att jag inte orkade göra allt som stod på den. Det är det jobbiga med “att-göra-listor”, så fort de finns så blir de “måsten”, i varje fall för mig. Samtidigt vet jag att om jag faktiskt orkat ta mig igenom listan så hade jag haft dåligt samvete för det också. Då hade jag hade tolkat det som att jag har ork och prestationsförmåga och inte har rätt till ersättning från Försäkringskassan utan istället borde ha en spark i baken och tvingas in i arbetslivet igen.

Ibland känns det som den enda konstanten i min tillvaro är mitt dåliga samvete.

grasklippning_shorts_aFör att klara av listan så hade jag behövt vara väldigt effektiv och fokuserad hela dagen men egentligen ville jag bara fnula mig igenom dan, d.v.s. träna lite och sen mest gå och skrota. Den effektive Johan vann, jag har försökt ligga i och hinna med men det gick inte. Jag fick trots allt en del gjort, t.ex. har klippte jag gräset i ett par shorts med förstärkt linning och ny knapp.

Under förmiddagen så hoppades jag att regnskurarna skulle rädda mig från gräsklippningen men det klarnade upp och blåsten torkade upp gräsmattan. Förmiddagens ”fram-och-tillbaka-väder” resulterade i varje fall i en fin regnbåge.regnbage_20150710_a

Jag har varit igång med videokameran idag också. Försökte filma de böljande sädesfälten och vår fantastiska utsikt. Jag har inte hunnit titta på filmen ännu men det finns risk att den läggs ut på bloggen under helgen.

Var vänlig följ och gilla: