Båda pojkarna har vid det här laget tappat drösvis med tänder men faktum är att jag inte dragit ut en enda av dem, antingen har tänderna lossnat av sig själv eller så har nån annan gjort jobbet. Att hjälpa sina barn dra ut tänder som sitter på trekvart tycker jag är en typisk pappagrej och idag kunde jag kryssa det på min lista över pappagrejer att göra. När vi åt kvällsmat så skrek tioåringen plötslig till när han bet i sin fajita och när munnen var rensad på mat så syntes en tand som knappt satt kvar i överkäken. Sonen kunde inte riktigt samla modet för det sista rycket så jag fick äran att göra det.

De senaste veckorna har jag haft rätt mycket besvär med halsbränna, förmodligen på grund av stress, och jag har käkat Omeprazol och Novaluzid för att bli av med obehaget. Det har tyvärr inte hjälpt så idag var jag på vårdcentralen i Getinge för att försöka få nån lite effektivare medicin. Det fick jag men jag fick också en remiss till sjukhuset för en gastroskopi eftersom läkaren så att det var rutin vid den här typen av besvär när man nåt min aktningsvärda ålder. Gastroskopi är en undersökning jag verkligen inte ser fram emot, jag hoppas de sederar mig ordentligt innan de börjar mata ner slangen.

En annan typ av slang inhandlade jag senare under dagen. Jag biter ganska hårt på mina pipor och för att munstyckena ska hålla bättre och inte bli fulla med bitmärken så köpte jag lite slang i en järnhandel (Swedol) för att använda som bitskydd. Det verkar fungera alldeles utmärkt.

Avslutningsvis kommer några av de senaste dagarnas foton (både kajan och kråkan är knäppta från en rullande cykel) och allra sist en skärmdump från SVT. Heja Gnaget!

Var vänlig följ och gilla: