Ännu en natt med god sömn är lagd till handlingarna, inga benryckningar eller myrkrypningar alls när jag somnade igår. Jag har dock noterat att medicinen inte sitter i ett helt dygn (jag tar den två timmar innan jag lägger mig) för jag har lagt mig att vila nån eftermiddag och då fått både myrkrypningar och benspasmer. Likaså kan myrkrypningarna komma på kvällen när jag blir riktig avslappnad under kvällspipan. Det är dock inget problem, huvudsaken är ju att de inte stör sömnen. Vi får se hur snabbt kroppen vänjer sig vid medicinen, d.v.s. när jag måste höja dosen för att fortsatt få effekt.

 

Jag hade ett uppföljningssamtal med TILMAs läkare idag och han var positiv till att medicinen fungerar så bra men han varnade också för att jag skulle ha för bråttom framåt. Det finns en massa jag inte orkat göra när jag mått så dåligt och nu när jag känner mig pigg finns en risk att jag spänner bågen för hårt. Jag tror att den risken inte är obetydlig för mig eftersom jag är en av/på-person. Det är liksom allt eller inget som gäller men jag ska försöka skynda långsamt framöver.

Morgonpromenaderna med hundarna sker fortsatt med Sigge i koppel eftersom han är för intresserad av Betty på grund av hennes löp (promenaderna efter lunch går bättre). Fast när jag har Sigge kopplad så måste jag freda honom från Betty som försöker komma åt att jucka mot honom. Hon har dock snart löpt klart och sen ska vi väl vara tillbaka i gamla hjulspår.

 

Fast vi har haft grått och trist väder länge nu så är påskliljorna på gång att slå ut i en av hagarna.

Var vänlig följ och gilla: