För många, många år sen så var jag tillsammans med en tjej som hade väldigt många bra egenskaper men hon drogs med en stor black om foten – morsan från helvetet! Hon som var min ”svärmor” var överjobbig och skulle hela tiden ha koll på dottern, även när hon flyttat hemifrån. När flickvännen och jag bodde ihop så ringde morsan OFTA för att kolla läget. Blev det bara ett samtal om dagen så fick man vara glad. När vårt förhållande sprack och mitt ex snabbt blev ihop med en ny kille så var jag rätt knäckt och lite förbannad på hennes nya men jag brukade trösta mig med att han inte visste vad han gett sig in i vad det gäller svärmorssituationen……

 

Varför bloggar jag då om detta? Jo, jag känner att jag riskerar att bli pappan från helvetet – jag vill ha stenkoll på vad 16-åringen gör i Paris. Jag har lust att messa eller ringa honom varje timme för att höra hur han har det. Jag gör det inte men lusten finns definitivt där. Jag måste säga att jag är förvånad över mig själv, trodde jag skulle vara en mer avslappnad förälder än så här.

 

Sonen verkar ha det bra i Paris och skickade hem några bilder. Jag visar ett par, samt en karta över hans del av Paris nedan (klickbara). Framgent så kommer en del av hans Paris-bilder finnas på Sigges instagramkonto. Hustrun och jag försökte få sonen att starta ett eget men han ville inte det så Sigge sa att han kunde upplåta sitt så att de som vill kan se lite av det Paris som 16-åringen möter. Jag tänkte inte lägga upp hans bilder här på bloggen. Sigge heter sigge_underlund på Instagram (klicka på namnet så hamnar ni där).Området där han bor är ganska flådigt. Wikipedia skriver så här om det: ” Neuilly-sur-Seine är en kommun i departementet Hauts-de-Seine i regionen Île-de-France, ca 7 km från Paris stadskärna.// År 2020 räknade Neuilly-sur-Seine 59 388 invånare, vars förmögenhetsnivåer tillhör de högsta i Frankrike.”

 

Ni visste kanske inte att Sigge hade ett insta-konto? Han har legat lite lågt om det och inte varit så aktiv där, några bilder på honom är dock upplagda. Inledningsvis hade han problem med kontot eftersom Instagram spärrade det efter 24 timmar, de sa att det inte följde ”riktlinjerna för communityn”, när Sigge läste vidare så förstod han att de trodde kontot var fejk och till för att lura folk. Efter att han skickat in tassavtryck, sitt chipnummer och referenser från husse så öppnades dock kontot igen.

 

Löpningen har känts bra sista tiden så trots att jag bara kört ett snabbhetspass på hela sommaren gav jag mig på ett till idag. Det blev snabbdistans över fem kuperade kilometrar. Löpningen kändes bra, är aldrig skönt att försöka springa fort men tiden var helt ok, även om jag hoppats att den skulle varit lite bättre (jag hoppas alltid på en lite bättre tid, allt som inte är pers är för långsamt). Jag ska göra om övningen nästa vecka men då springa på eftermiddagen, jag brukar vara piggare då. Min gissning är att jag på eftermiddagen kan pressa tiden med nästan en minut.

 

När jag sprang idag blev jag för ovanlighetens skull inte utskälld av en stor lurvig hund. Den brukar alltid skälla som en dåre och springa jämte mig (på sin sida av ett staket) när jag springer förbi men idag var den tyst. När jag sprang ungefär samma runda igår såg jag en flock tranor nere vid Suseån, jag svängde förbi där senare med kameran och då såg det ut som om de dansade lite.Avslutningsvis några blandade bilder.

Var vänlig följ och gilla: