I morse var det skolstart getingeskolan_1aför båda pojkarna, 3:an respektive F-klass. Jag tror att båda två såg fram emot skolan och att få träffa alla kompisar igen. För sexåringen så blir det ju dessutom en massa nya kompisar eftersom barn från alla dagis i Getinge nu samlats i F-klassen.skolbuss_20150817_a

Tanken är att pojkarna ska åka skolbuss till skolan framöver. Bussen stannar inte utanför gården utan busshållplatsen är 400 meter bort. Eftersom det är 70-väg förbi oss så får det bli så att jag eller hustrun får gå med pojkarna till busshållplatsen. I morse så skulle både jag och min fru vara med på sexåringens skolstart så vi skjutsade honom. Storebror kunde därför ha åkt med men han ville absolut åka skolbuss så han och jag traskade iväg vid 07.40. Bussen var väldigt sen så hustrun kom för att hämta oss men precis när sonen spänt fast sig i bilen så kom bussen. Han spände snabbt loss sig och så blev det skolbuss i varje fall. I morgon så är planen att båda barnen ska ta bussen.

Det har varit riktigt fint väder idag men återigen har det blåst mycket, jag tycker att det har blåst hela sommaren. Jag är less på att trampa runt Rävinge i motvind så dagens träning fick bli intervaller på sandsäck istället. Jag invigde den nya boxningsmusiken som grannen fixade åt mig. Den funkade bra men jag hade svårt att få in johan_sack_1_20150817den i mobilen. Först var det helt omöjligt att lägga in den men sen insåg jag att jag måste synka den via Windows media player. Då fick jag in den men inledningsvis kunde jag inte hitta filen i telefonen. Till slut så upptäckte jag att den, av nån anledning som jag inte begriper, döpts om till ”Sweet dreams” ochstangselstolp_hastslap_20150817_a angavs framföras av Janet Jackson.

Dagens beting var att köpa stängselstolpar och att klippa gräset. Båda två är avklarade. Jag köpte stolparna på Lantmännen i Slöinge och när jag ändå var i byn så passade jag på att svänga förbi Lettlandshjälpen för att se om där fanns nåt spännande. Det gjorde det faktiskt, en skjorta från Morris. Den passar mig men jag tar eventuellt med den till Göteborg och försöker sälja den där. Jag har fått för mig att Morris är ett rätt eftertraktat märke just nu.skjorta_morris_1a

I går så la jag ju ut en bild när äldsta sonen rakade sig. Bilden var inskannad från en papperskopia eftersom jag inte hittar det digitala fotot. I dag så fick jag ett digitalt foto som var taget vid samma tillfälle. Pappa har tydligen sparat alla bilder på ungarna som jagRakning_barn_original_a skickat så han kunde därför plocka fram en rakningsbild och mejla mig. Stort tack!

Jag brukar inte gå tillbaka i inlägg och ändra i texten eller byta bilder men jag har faktiskt gjort det två dagar på raken. Igår gjorde jag om bilden på ungarnas vattenkrig och idag så bytte jag ut bilden på mig hoppandes i de röda skorna till en annan bild med hopp i. En bild som bättre knyter an till texten.

Var vänlig följ och gilla: