I dag var jag och pojkarna på en shoppingrunda i Slöinge.sloinge_skylt_a_150 Vi förenade nytta med nöje och besökte Slöinge Lantmän, Gudmundsgården, Lettlandshjälpen och SIA Glass. Den rundan resulterade i arbetshandskar, mat till hönsen, salamisalami_20140502_a, knappar (till byxor och för varmlimning), en sagobok, en keps och nio olika sorters glass. Jag tror att både pojkarna och jag var nöjda med utflykten.johan_keps_rutig_3_a

yogurt_med_oliver_20140501_aSer ni vad som finns i skålen? Yoghurt och müsli – helt rätt men vad är de gröna kulorna för nåt? De som gissade på gröna oliver gissade rätt! Min femåring har provat att kombinera saker som han tycker om att äta. Tack och lov ville han inte ha i tomatsill, det är annars en favorit. Han åt upp allt i skålen och påstod att det var gott.

I dag har jag stundtals dragit mig undan till min klädkammare. Den är ju mitt andningshål när jag känner mig stressad och pressad. För att få ner stressnivåerna och få mig på lite bättre humör plockar jag ihop olika klädkombinationer- kavaj, skjorta, ev. väst, slips, näsduk, och byxor. Får jag till en matchning som jag gillar så går jag vidare och funderar på vilka skor som passar och vad jag skulle ha på huvudet.

Med anledning av kläderna så kände jag idag att jag har för få sociala aktiviteter, det behövs fler anledningar att sätta på mig annat än det jag går och ”skrotar” i här hemma.

Jag behöver byta kläder ofta för att kunna prova alla kombinationer jag sätter samman. I morgon är en bra dag när det gäller att testa kläder. På förmiddagen ska hela familjen iväg på en aktivitet inne i Halmstad och på eftermiddagen är det kalas hos en granne. Det krävs absolut två helt olika kläduppsättningar för de aktiviteterna. Hade jag orkat följa med min fru på fest på kvällen så hade jag dessutom kunnat klämma in ytterligare ett ombyte. Fest denna helg också är dock mer än jag mäktar med. Det är dessutom fest med dans – definitivt inget för mig, jag har två vänsterfötter.vansterfotter_a

Var vänlig följ och gilla: