De senaste dagarna har vi haft sol och blå himmel och prognosen för den här veckan ser lovande ut. Väldigt skönt med ett avbrott i regnandet. Nätterna är kalla men dagarna har varit så pass varma att jag sprungit i kortbyxor – härligt!

 

Solskenet har gjort att jag kommit igång med fotandet igen. Nedan är några bilder från igår och idag. Som synes så har ekorren visat sig igen, var länge sen jag såg den sist. Får se om ”Kurre” (egentligen ska det väl vara ”Kurra”) med telningar flyttar in i huset i år igen. Bilden nedan på Sigge där han står uppställd på stenen blir större om ni klickar på den.

Igår var jag trött och la mig tidigt, och sov bra, så idag har jag haft mycket energi och lyckats förvalta den väl. Jag var igång med olika saker större delen av dagen, hundpromenader, åkte till byn och handlade, högg ved, sotade pannan, tränade (både löpning och cykel), bäddade rent, dammsög sovrummet, skjutsade en av pojkarna till och från träningen och lagade kvällsmat. Det är sällan som jag har så här bra dagar där jag är i gång hela tiden utan att bli mentalt helt utmattad.

Var vänlig följ och gilla: